Terassit ja patiot Mänttä-Vilppulassa

Teprak taitaa terassit! Rakennamme terassin tai pation toiveesi mukaan kotipihaan tai vaikka mökille Mänttä-Vilppulan alueella.


Voimme auttaa myös suunnittelussa, jos et ole aivan varma, minkä tyylinen ja kuinka suuri terassi taloosi sopisi. Vanhankin terassin puramme alta pois tarpeen vaatiessa, ja tietysti hankimme kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit.

Saat kaiken kätevästi avaimet käteen -palveluna. Tutustu myös muihin rakennus-ja remonttipalveluihimme, voimme olla apuna monessa projektissa sekä sisällä että ulkona.


Kesäterassi vai ympärivuotinen oleskelualue?

Tehdään sellainen kuin haluat. Toiset toivovat terassista katettua, ehkä jopa lasitettua "lisähuonetta" monilla mukavuuksilla, jossa voi viettää aikaa talvellakin. Joillekin riittää, että terassilla on riittävästi suojaa ja tilaa kesäköllöttelyyn sekä grillaukseen.


Entäs palju? Senkin voi asentaa terassille, ja pationkin rakentaminen onnistuu luonnollisesti. Kerro toiveesi, pyydä tarjous tai kutsu meidät käymään, niin voimme kartoittaa tarpeesi tarkemmin ja laatia tarjouksen työstä. 


Ota yhteyttä, niin tehdään pihastasi viihtyisämpi!