Vesivahingon korjaus Mänttä-Vilppulassa

Kävikö kosteusvaurio? Putkirikko, tulva, rakennus- tai suunnitteluvirhe ovat tyypillisiä kosteusvaurion aiheuttajia. Oli vahingon syy mikä tahansa, soita meille heti kun huomaat merkkejä mahdollisesta vauriosta. Me tulemme kartoittamaan tilanteen ja suorittamaan vesivahingon korjaustyöt Mänttä-Vilppulan seudulla.

Vesivahingon korjaus on meille tuttua työtä, muiden remonttien ohella, joten urakointi hoituu huolettomasti käsissämme. Meillä on Schönoxin ja Cascon vedeneristyssertifikaatit osoituksena vedeneristysten tekemisen ammattitaidosta.

Näin palvelemme vesivahingon sattuessa

  • Kosteusmittaus ja kartoitus: mittauksella selvitämme vahingon laajuuden, laadun ja tarvittavat korjaustyöt.
  • Vesivahingon kuivaus: kuivaus tulee aloittaa mahdollisimman pian vahingon syntymisestä, jotta haitat jäisivät pieniksi. Käytössämme on tehokkaat ammattikäyttöön tarkoitetut kuivauslaitteet.
  • Korjaustyöt: puramme vaurioituneet rakenteet ja rakennamme tilalle uutta, aivan pintaan saakka siten, että tila on taas käyttövalmis.

Otathan pian yhteyttä

Jos epäilet kosteusvauriota. Kosteus voi kehittyä ajan kanssa rakennuksessa homekasvustoksi asti aiheuttaen ongelmia niin asukkaiden terveydentilassa kuin itse rakennuksessakin. 

Ota yhteyttä! Voit myös tiedustella vahingon varalle etukäteen lisää palvelustamme tai esimerkiksi hinnoista, mikäli vesivahingon korjaus jossain vaiheessa tuleekin kyseeseen.